Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Έχω διπολική διαταραχή – Έτρεμα μην αποκαλυφθώ

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Έχω διπολική διαταραχή – Έτρεμα μην αποκαλυφθώ

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, λέγοντας ότι διαγνώστηκε το 2001, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να παίρνει αγωγή.

Ο λόγος για τη Μαράια Κάρεϊ, που αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη συγκεκριμενή διαταραχή το 2001, όταν και νοσηλεύτηκε μετά από σωματική και ψυχολογική κατάρρευση. Μάλιστα, η Κάρεϊ ομολόγησε ότι μόλις τα δύο τελευταία χρόνια ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, καθώς μέχρι τότε ζούσε σε άρνηση του προβλήματος.

«Δεν ήθελα να το παραδεχθώ, μέχρι πρόσφατα ζούσα σε ουσιαστική απομόνωση, τρέμοντας ότι κάποιος θα με αποκαλύψει», παραδέχθηκε η σταρ. Ωστόσο, σημείωσε ότι το βάρος ήταν πολύ μεγάλο για να το σηκώσει μόνη της και τελικά ζήτησε επαγγελματική βοήθεια για να το αντιμετωπίσει.

Επίσης, αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία και ότι παίρνει φάρμακα για διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ, η οποία περιλαμβάνει περιόδους βαθιάς κατάθλιψης. Όσο για το λόγο που παραδέχθηκε δημόσια την ασθένειά της, η Κάρεϊ είπε ότι πλέον αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και ότι επιδιώκει να άρει το στίγμα που βαραίνει τους ανθρώπους με διπολική διαταραχή.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Έχω διπολική διαταραχή - Έτρεμα μην αποκαλυφθώ

Πηγή: topontiki.gr