Οι γυναίκες μιλούν, οι άνδρες σιωπούν: Αυτό είναι το τέλειο πέος!

Οι γυναίκες μιλούν, οι άνδρες σιωπούν: Αυτό είναι το τέλειο πέος!

Τι θέλουν οι γυναίκες;

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια σε γυναίκες ηλικίας18-65 ετών, οι οποίες ανέλαβαν να μας εκπροσωπήσουν ως δείγμα και να αποφανθούν για το ζήτημα, αφού εξέτασαν 33 τρισδιάστατα ομοιώματα ανδρικών μορίων, διαφορετικών μεγεθών δήλωσαν χωρίς φόβο αλλά με πάθος πως το ιδανικό μέγεθος πέους σε στύση εκτείνεται στα 16 εκατοστά με περιφέρεια που δεν ξεπερνά τα 12 εκατοστά, όταν πρόκειται για μόνιμο σύντροφο, και στα 16,25 μήκος και περιφέρεια 12,7 όταν ο «κάτοχος» του μορίου προορίζεται να συμπράξει μαζί τους σε one night stand.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι οι γυναίκες επιλέγουν λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση με τους άντρες αυτούς ήταν πιο εύκολη από ανατομικής άποψης. Όταν όμως πρόκειται για μία περιστασιακή συνεύρεση, ισοσταθμίζουν την έλλειψη οικειότητας με λίγα εκατοστά παραπάνω.

Έναν χρόνο πριν σε αντίστοιχη έρευνα με δειγμα 15.000 γυναικών απ’ όλο τον κόσμο το μέσο μέγεθος είχε κλειδώσει στα 15,7 εκατοστά μήκος και 11.6 εκατοστά περιφέρεια.