Η 29χρονη κόρη της Λίλας Καφαντάρη θα μπορούσε να είναι μοντέλο (και δεν είναι)

Η 29χρονη κόρη της Λίλας Καφαντάρη θα μπορούσε να είναι μοντέλο (και δεν είναι)

Η καλλονή κόρη της ηθοποιού ίσως κάτι σας θυμίζει.

 Η πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Λίλα Καφαντάρη, εκτός από καταξιωμένη καλλιτέχνης είναι και περήφανη μητέρα. Η 29 ετών κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη, καρπός του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο και επίσης ηθοποιό Βασίλη Μαυρομάτη, έχει ακολουθήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία των γονιών της. Η νεαρή ηθοποιός ίσως κάτι σας θυμίσει αν την παρατηρήσετε καλά, αφού έχει κάνει το πέρασμά τις σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Λίτσα.com.

Όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί όμως της γενιάς της, έχει βιώσει την παρακμή του τηλεοπτικού τοπίου, όπου δε γίνονται πλέον ιδιαίτερες παραγωγές και πολλά σίριαλ για να τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους στο ευρύ κοινό. Έχοντας επιδοθεί όμως ενεργά στο θέατρο, συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά και μάλιστα με επιτυχία, αφού είναι γνωστή στον κύκλο του θεατρόφιλου κοινού. Δείτε, λοιπόν , πως είναι σήμερα η Γωγώ της γνωστής σειράς και διαπιστώστε και μόνοι σας πως δεν έχει κληρονομήσει μόνο το υποκριτικό ταλέντο από τη μητέρα της, αλλά και τη γοητεία της.

ILIANA MAUROMATILILA KAFANTARI

Με μακριά καστανά μαλλιά, μεγάλα και εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη, η Ηλιάνα σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Με μία αναζωογονητική φυσικότητα που σπανίζει στην εποχή μας, ξεχωρίζει για τα μεσογειακά της χρώματα και την ανεπιτήδευτη γοητεία της. Όσον αφορά την καριέρα της, δεν έχει βαλτώσει όπως σας αναφέραμε και πριν, ακολουθώντας την ελληνική πραγματικότητα των ανέργων ηθοποιών, αλλά βρίσκεται σε πολύ δημιουργική περίοδο. Ξεκινώντας την πορεία της στο πλευρό της καθηγήτριας υποκριτικής Ελένης Σκότη, έχει συνεργασίες με πολύ ισχυρά ονόματα στο βιογραφικό της, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ο Δημήτρης Τάρλοου και ο Κώστας Φιλίππογλου, είναι δύο από τους κορυφαίους σκηνοθέτες που αναγνώρισαν το ταλέντο της και την άφησαν να το ξεδιπλώσει στο θεατρικό σανίδι. Με παραστάσεις όπως η «Τίρζα», «Ψηλά από τη γέφυρα» και «Αθηνα Χατζηεσμέρ, ετών 17», η Ηλιάνα σίγουρα δεν έχει εγκλωβιστεί στην καταξίωση των γονιών της και διεκδικεί τη δική της θέση ανάμεσα στους επιτυχημένους ηθοποιούς.

ILIANA MAUROMATI

Πηγή: instyle.gr