Βίκυ Καγιά: Παραδέχεται την αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της και… το μετάνιωσε

Βίκυ Καγιά: Παραδέχεται την αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της και… το μετάνιωσε

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες celebrities και καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να κλέβει τις εντυπώσεις. Στην τελευταία της συνέντευξη εξομολογείται τι «πείραξε» στο πρόσωπό της, αλλά… το μετάνιωσε!

Μιλώντας στο περιοδικό Madame Figaro και την Ελένη Παπαϊωάννου, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star παραδέχεται ότι έχει κάνει botox.

«Μου έκανε μία φορά ο δερματολόγος μου. Μου είπε “Βίκυ, είσαι πολύ κουρασμένη και πρέπει να προλάβουμε τις γραμμές να μη γίνουν χειρότερες” και δοκιμάσαμε. Μου έκανε το ελάχιστο, αλλά, με το που το είδα, δεν μπορούσα να αντέξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν ήμουν εγώ! Εάν φύγουν οι ρυτίδες μου και ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν ξέρω ποια θα είμαι. Ναι, θα κάνω μεσοθεραπείες, βιταμίνες, ένα πίλινγκ, εξάλλου γίνομαι 40 τον Ιούλιο. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά δε νομίζω αργότερα να αλλάξω γνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν την ρωτούν τι της αρέσει πάνω της μεγαλώνοντας, απαντά: «το  πρόσωπό μου. Γλύκανε! Ίσως είχα πολύ άγχος μικρή, δεν προλάβαινα να ηρεμήσω».

Πηγή: peoplegreece.com

Close