Περίπου μία εβδομάδα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry άρχισαν τα… βάσανα για την Meghan Markle, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ να αναλαμβάνει δράση!

Τα δύσκολα μόλις άρχισαν για την δούκισσα του Sussex, καθώς για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι υπό διαρκή εκπαίδευση, προκειμένου να μάθει να συμπεριφέρεται σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας και, μάλιστα, υπό τις οδηγίες και το άγρυπνο βλέμμα της πιο έμπιστης της Ελισάβετ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, την εκπαίδευση της Meghan ανέλαβε η 49χρονη ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της βασίλισσας, Samantha Cohen, γνωστή με το ψευδώνυμο Samantha the Panther, η οποία μετακόμισε από το παλάτι του Buckingham σε εκείνο του Kensington ώστε να είναι κοντά στην μαθήτριά της.

Το υπόλοιπο της χρονιάς, η νιόπαντρη δούκισσα θα το περάσει σε συναντήσεις φιλανθρωπικών οργανώσεων, εκδηλώσεις με καλό σκοπό και μία εθνική περιοδεία με τον σύζυγό της, υποχρεώσεις που θα διακοπούν μόνο για λίγο, προκειμένου το ζευγάρι να κάνει το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο δεν έχει, προς το παρόν, προγραμματιστεί.

Πηγή: peoplegreece.com