Ευγενία Μανωλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη κόρη της, Θεοδώρα

Ευγενία Μανωλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη κόρη της, Θεοδώρα

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα έχουν φύγει από το σπίτι καθώς σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ οι μικρότεροι γιοι της, που απέκτησε με τον νυν σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Περσέας και ο Αλκαίος, είναι αυτοί που μονοπωλούν την καθημερινότητά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μία από τις σπάνιες κοινές εξόδους της ευτυχισμένης μαμάς με την 21χρονη κόρη της, σε εκδήλωση της Bergmann Kord και εκείνες πόζαραν χαμογελαστές, με τις μεταξύ τους ομοιότητες να είναι εμφανείς.

«Εγώ ήμουν πολύ πάνω από το παιδί και για τρία χρόνια δεν πηγαίναμε πουθενά με τον Άδωνι Παρασκευή και Σάββατο, γιατί έβγαινε η μικρή κι εγώ έβγαινα μαζί της. Την πήγαινα, τη γύριζα πίσω, πολλές φορές την έψαχνα γιατί έχανε το κινητό της, έτρεχα στα πάρτι να τη βρω και έμπαινα μέσα να την ψάξω… Διάφορα!», έχει εξομολογηθεί για την κόρη της, σε συνέντευξή της στο People, η Ευγενία, προσθέτοντας πως η Θεοδώρα πέρασε δύσκολη εφηβεία.

Ευγενία Μανωλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη κόρη της, ΘεοδώραΕυγενία Μανωλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη κόρη της, Θεοδώρα

Πηγή: peoplegreece.com