Αποκαλύφθηκε η αισθητική επέμβαση της Βουγιουκλάκη που οι γιατροί απαγόρευαν κάθετα!

Αποκαλύφθηκε η αισθητική επέμβαση της Βουγιουκλάκη που οι γιατροί απαγόρευαν κάθετα!

Μια αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη έρχεται στο φως από τον επιστήθιο φίλο της Ρίτας Σακελλαρίου.

Ο Λάκης Κορρές μιλώντας στην εφημερίδα Freddo υποστήριξε ότι η Αλίκη έκανε κυτταροθεραπεία προκειμένου να δείχνει αλλά και να αισθάνεται νέα. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο και όταν το πρότεινε στη Ρίτα Σακελλαρίου η γιατρός της το απέρριψε άμεσα.

«Ήταν αρκετά πριν από την αρρώστια της Ρίτας. Δεν θυμάμαι ποια χρονιά, και είχαμε πάει στο θέατρο να δούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε, λοιπόν, μου είχε δώσει η Αλίκη ένα τηλέφωνο ενός γιατρού για να κάνει τη συγκεκριμένη κυτταροθεραπεία και η Ρίτα. Δεν έφτανε μόνο να είναι όμορφες εμφανισιακά, έπρεπε να έχουν και δύναμη για να δείχνουν νέες.

Αυτό δημιουργούσε η ανάπλαση κυττάρων. Τότε, λοιπόν, συμβουλευτήκαμε την προσωπική γιατρό της Ρίτας, την Ειρήνη Σταματάκη, η οποία μας απέτρεψε: «Λάκη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό. Ούτε κατά διάνοια μην το κάνει η Ρίτα». Από όσο γνωρίζω, μόνο η Αλίκη το έκανε» είπε συγκεκριμένα.

Πηγή: topontiki.gr