Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!

Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!

Τα γενέθλιά του είχε ο γοητευτικός σύντροφος της Ζέτας Δούκα, Μιχάλης Χατζηαντωνάς. Μάλιστα, η ηθοποιός τού διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων, καλώντας μερικούς από τους πιο καλούς του φίλους, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μέσα από τα Instagram Stories της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το πάρτι, αλλά και την χιουμοριστική τούρτα που του πήρε.

Εκτός από τις φωτογραφίες η ηθοποιός έγραψε και ένα «τρυφερό» μήνυμα: «Χρόνια πολλά τρελό μου αγόρι!! Σου εύχομαι να μεγαλώνεις όμορφα και να κάνεις αυτά που γουστάρεις, αν και ξέρω οτι το μόνο που δεν θα κάνεις ποτέ είναι να…μεγαλώσεις! Love you the way you are ❤️#myman #birthdayboy #happybirthday #ourtrip #besttripever #buenosaires #ourlifetogether».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους, τα κεράκια με τον αριθμό 36 πρόδωσαν πως το ζευγάρι έχει 7 χρόνια διαφορά, μιας και η Ζέτα είναι 43 ετών. Κάτι που φυσικά εξέπληξε πολλούς καθώς η Ζέτα μοιάζει ακόμα πιο νέα. Οι δυο τους παραμένουν full in love μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρη τους, Θάλειας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω.

Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!Ζέτα Δούκα: Τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά «πρόδωσαν» τη διαφορά ηλικίας τους!
Πηγή: peoplegreece.com