Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δε θα πιστεύετε πόσο αδύνατη είναι μετά τη γέννα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δε θα πιστεύετε πόσο αδύνατη είναι μετά τη γέννα!

Η όμορφη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δικηγόρος σύζυγός της Θέμης Σοφός, έγιναν λίγο καιρό πριν γονείς για τρίτη φορά καλωσορίζοντας το γιο τους ως το νέο μέλος της ευτυχισμένης τους οικογένειας.

Η Σταματίνα επέστρεψε μάλιστα την εβδομάδα αυτή και στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και την παρουσίαση του Happy Day, της καθημερινής εκπομπής που την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια. Κι αν νομίζαμε πως θα της έπαιρνε λίγο χρόνο να επαναφέρει τη γνωστή κομψή σιλουέτα της, η ίδια μας διέψευσε. Συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται καν να αγχωθεί για το bikini body της, αφού ένα τέτοιο σώμα είναι πανέτοιμο για εξορμήσεις στην παραλία.

Τι κι αν το λευκό είναι ένα χρώμα love-to-hate για τις περισσότερες από εμάς που μας αρέσει μεν, αλλά φοβόμαστε να το τολμήσουμε καθώς δεν είναι καθόλου επιεικές με τις όποιες ατέλειες; Η ίδια έδειξε πως δεν έχει κανένα λόγο να αποχωριστεί το πανέμορφο maxi λευκό φόρεμά της, ακόμη και λίγες μόλις ημέρες μετά την γέννα. Αδύνατη όπως και πριν, έχει επανέλθει εντελώς στα προ-εγκυμοσύνης κιλά της και ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Καλό Σκ! Look @cristinabeautifullife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Πηγή:peoplegreece.com