Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό μήνυμα, με δύναμη ψυχής, μετά το θάνατο της γυναίκας του

Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό μήνυμα, με δύναμη ψυχής, μετά το θάνατο της γυναίκας του

Την Πέμπτη το πρωί, έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της συζύγου του χρυσού Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, Αναστασίας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει παλαιότερα για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, εδώ και τρία χρόνια με τον καρκίνο προσπαθώντας να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα και να δείξει τη στήριξή του στο Γολγοθά.

Σήμερα, πέντε ημέρες μετά το τραγικό γεγονός, ο Ολυμπιονίκης θέλησε να γράψει λόγια καρδιάς στην αγαπημένη του σύζυγο και να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς του. Το post στο Facebook μπορεί να γράφτηκε από το δικό του προφίλ όμως ήταν μια ανάρτηση όλης της οικογένειας αφού στο τέλος είχε την υπογραφή τη δική του και τεσσάρων παιδιών τους.

Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό του μήνυμα

«Αγαπητοί φίλοι,

δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ηταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι.Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας.  Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της. Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους άνθρωπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Στο Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και στην ομάδα του. Στον όμιλο «Υγεια», στον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, στην Ευαγγελία Ραζή και στην Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της, στον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα. Στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο. Στην Αμερική, τις οικογένειες του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και του Τέντι και της Ντέμπι Δημητριάδη. Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημιοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία. Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει. Να είστε όλοι καλά.

Πύρρος, Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νικόλας»

Πηγή:peoplegreece.com