Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και η απαίτηση αποκατάστασης της αλήθειας

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και η απαίτηση αποκατάστασης της αλήθειας

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με επίσημη ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ απαιτεί να αποκατασταθεί η αλήθεια όσον αφορά στην υγεία του.

Σήμερα το πρωί, ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» έκανε λόγο για μια αδιαθεσία που ένιωσε ο γνωστός ποινικολόγος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με την κόρη του Μαρία – Ελένη στο νοσοκομείο Υγεία. Μάλιστα, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για να μάθει τα νεότερα για την υγεία του και ενημερώθηκε πως όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε τον Τύπο πως ουδέποτε ένιωσε αδιαθεσία και πως όντως επισκέφθηκε την ιδιωτική κλινική αλλά για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ο ποινικολόγος ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας καθώς και να μην ασχολούνται τα Μέσα με τα προσωπικά του δεδομένα.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση».

Πηγή:peoplegreece.com