Έφυγε από τη ζωή η Ρίκα Βαγιάνη

Έφυγε από τη ζωή η Ρίκα Βαγιάνη

Η Ρίκα Βαγιάνη άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών. Η γνωστή δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα έδινε αγώνα ζωής με κουράγιο, γενναιότητα και αξιοπρέπεια.

Χάθηκε η ίδια, αφήνει πίσω της κι έναν γιο, ένα μικρό παιδί, τον Οδυσσέα. Πάλεψε με τον καρκίνο του πνεύμονα, πάλεψε για μία πενταετία αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.

Η Μαρίκα Ζούλα όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982.

«Λίγοι ξέρουν πώς προέκυψε το όνομα Βαγιάνη» γράφει το Protagon στο οποίο αποτελούσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη. «Είναι τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη που ως πατριός της την μεγάλωσε σαν κόρη του».

Δούλεψε όμως σε περιοδικά και εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Στα «Cosmopolitan», «Colt», «Ένα» «Και» και «Τέταρτο», στην Απογευματινή και στο Εθνος. Έχει παρουσιάσει εκπομπές στο Μega, το Star, το Seven Χ, το Κανάλι 5 και φυσικά την ΕΡΤ. Εχει γράψει και δύο παιδικά βιβλία.

Πηγή: e-tetradio.gr