Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει κυρίως η νέα έκλειψη Ηλίου

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει κυρίως η νέα έκλειψη Ηλίου

Μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου. Πόσο αφορά το ζώδιο σου;

Σύμφωνα με την Αστρολογία στις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα- συγκεκριμένα στην 18η μοίρα και 41 πρώτα λεπτά- κι αυτό φέρνει νέα δεδομένα ειδικά σε κάποιους. Ειδικότερα σε 4 ζώδια, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Όπως αναφέρει και το e-zwdia.gr οι ενέργειες που θα απελευθερωθούν από τη συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι πολύ δυνατές και θα επηρεάσουν την κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή χωρίς, ωστόσο, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνολογούμε. Το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, το έντονο που ενέχει σαν στοιχείο η συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι ισχυρό και ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα αεροπορικών ατυχημάτων ή λόγω γεωφυσικών καταστροφών ή λόγω πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, ο Ταύρος θα επηρεαστεί σε ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Η περίοδος δεν ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς επίσης και σημαντικές κινήσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Η συμβουλή είναι να κρατηθούν οι αποστάσεις από εντάσεις και καβγάδες.

Για τον Λέοντα, η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό του, του δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο. Αλλά είναι ένας περίεργος ρόλος που θέλει προσοχή. Τα γεγονότα θα αναγκάσουν τον Λέοντα να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα των σχέσεών του, είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών, στις οποίες χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα. Δεν είναι καιρός για λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Για τον Σκορπιό, η έκλειψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο θέματα καριέρας και οικογένειας με το άγχος να καραδοκεί. Καλό θα ήταν να προσέχεις ώστε να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά, αν δεν μπορέσεις να το αποφύγεις, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποτρέψεις τα χειρότερα.

Ο Υδροχόος ενδέχεται να έχει μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις είτει στον ερωτικό τομέα είτε στη δουλειά. Είναι ένα από τα ζώδια στα οποία επιδρά η έκλειψη, ειδικά στο επίπεδο των σχέσεων. Καλύτερα να αποφευχθούν λοιπόν οι σημαντικές απόφάσεις παρά την επιθυμία σου για καινούρια ξεκινήματα.

Πηγή: ladylike.gr