Η νέα του ζωή: Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι άλλος άνθρωπος πλέον! (Vid)

Η νέα του ζωή: Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι άλλος άνθρωπος πλέον! (Vid)

Υπήρξε, επί σειρά πάρα πολλών ετών, κεντρικός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων, με μακρόχρονη καριέρα στον ΑΝΤ1, αρχικά, και για περισσότερο από μια εικοσαετία στο STAR, όπου και έγινε έννοια… ταυτόσημη με το κανάλι.

Ο Θοδωρής Δρακάκης- περί ου ο λόγος- αποφάσισε ωστόσο να βάλει τέλος στην πορεία του στον χώρο των media και μετακόμισε στην Τήνο, όπου και επέλεξε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχε συνηθίσει.

Μάλιστα, ο ίδιος, μιλώντας πέρυσι στην εκπομπή «Πρωινό» είχε δηλώσει πως «Είχα έρθει για τάμα και μετά ερχόμουν κάθε χρόνο και μου άρεσε ολοένα και περισσότερο. Πήρα ένα σπίτι και με αξίωσε η Παναγία να έρθω και να μείνω μόνιμα εδώ».

Ενώ αναφορικά με τις καθημερινές του συνήθειες, είχε πει: «Ξυπνάω στις 5:30 το πρωί, κάνω τη βόλτα μου και πίνω τις ρακές μου. Μετά θα κατέβουμε στην πόλη να πιούμε καφέ και θα γυρίσω σπίτι. Θα χαζέψω στο ίντερνετ. Τηλεόραση βλέπω ελάχιστα, ταινίες μόνο».

Πέραν τούτου, είχε αναφερθεί και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Αισθάνθηκα έναν πόνο στο στήθος και ήταν η μοναδική φορά που στην αποφώνηση δεν είπα αυτό που έλεγα πάντα!».

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει διαμορφώσει ένα αλλιώτικο πλαίσιο στην καθημερινότητά του, η οποία είναι εμφανώς πολύ πιο χαλαρή από αυτή που είχε όταν έμενε στην Αθήνα.

Πηγή: dailymedia.gr