Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… Θα του το συγχωρούσε κι αυτό”

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… Θα του το συγχωρούσε κι αυτό”
Το μήνυμα που στέλνει ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη…

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Από τότε έγιναν πολλά, ειπώθηκαν πολλά, γράφτηκαν πολλά… Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, με ανάρτησή της στο Instagram, ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στη μητέρα της και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας… Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει… Η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… σε άλλους αργα… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε…γιατί ήξερε ότι η ψυχή του είναι αγνή… όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε κι εμείς…. όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση…. το φως νικάει το σκοτάδι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Να είστε καλα ολοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου💜🙏🏻💜κ ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελλατώματα οπως όλοι μας….το πένθος το περνάει ο καθένας οπως νιώθει….η συνειδητοποίηση ερχεται σε αλλους νωρίς…σε αλλους αργα…Ηταν κ θα είναι ο σύζυγος της μανας μου….κ οπως πάντα κ αυτο θα του το συγχωρούσε…γτ ήξερε οτι η ψυχή του είναι αγνή…ολα τα άλλα απλα πυροτεχνήματα…🙏🏻άνθρωπε μην ασχολεισαι με τους άλλους…ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό…οσο κατι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλα είμαστε κ μεις….οταν αρχίσει κατι να μην τους κάνει καλο τότε πέρνουμε θέση….το φως νικάει το σκοτάδι👊πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

Πηγή: zappit.gr