Ποιος είναι ο Toni Sfinos; Το πραγματικό όνομα, η οικογένεια & το… Τσίρκο

Ποιος είναι ο Toni Sfinos; Το πραγματικό όνομα, η οικογένεια & το… Τσίρκο

Αρνείται να δώσει συνέντευξη με το πραγματικό του όνομα και κατάφερε από το θέατρο του δρόμου να γίνει αγαπημένος του κοινού με τον χαρακτήρα Toni Sfino.

Ποιος είναι ο Toni Sfinos; Το πραγματικό όνομα, η οικογένεια & το... Τσίρκο

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ποιος είναι ο Toni Sfinos;  Το περιοδικό Down Town αφιέρωσε αρκετές σελίδες για να μας τον συστήσει.

-Το πραγματικό του όνομα είναι Θάνος Κιούσης.

-Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο.
-Σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.
-Πάντα θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Monty Pyhthon, τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τον Pablo Francisco.
-Πριν γίνει Τόνι Σφήνος είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρου δρόμου “Τσίρκο Ρεντίκολο” και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια.
-Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha “Ο Πόλεμος των Άστρων” και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ποιος είναι ο Toni Sfinos; Το πραγματικό όνομα, η οικογένεια & το... Τσίρκο

-Τηλεοπτικά την ταυτότητά του αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού.
-Η 27χρονη Ιωάννα Γραμματικού, η οποία μεγάλωσε στη Βούλα, έχει δύο μικρότερες αδερφές και ασχολείται με το σχέδιο μόδας είναι η σύζυγός του. Είναι μαζί 4 χρόνια, από το βράδυ που γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του, όταν η Ιωάννα πήγε να τον συγχαρεί για το live του.
-Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγός του έφερε τον κόσμο την κόρη τους.
-Αρνείται να μιλήσει στις συνεντέυξεις ως Θάνος Κιούσης και του αρέσει να διηγείται ως Τόνι Σφήνος τον κρυφό του γάμο στην Αμερική και το «στιγμιαίο λάθος» με τη Λόλα, μια φίλη του.

Πηγή: thetoc.gr