Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν τον γάμο τους «μυστικό» μέχρι τελευταίας στιγμής αλλά τα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι σκόπευαν να παντρευτούν το πρωί του Σαββάτου 25 Αυγούστου στo χωριό Μορφάτι Θεσπρωτίας.Και ναι! Παντρεύτηκαν! Ο κουμπάρος τους Γιάννης Παπαδάκος ήταν εκείνος που μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός.

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)Καλεσμένοι στο γάμο ήταν συγγενείς και φίλοι με τη θερμή παράκληση για διακριτικότητα, προκειμένου το μυστήριο να διατηρηθεί κρυφό. Σε αυτό συνέβαλε και ο τόπος που η Κατερίνα και ο Βαγγέλης επέλεξαν για να τελεστεί το Μυστήριο που δεν είναι άλλος από τον τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν προτίμησε κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα αλλά άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)

Η Κατερίνα Στικούδη έφτασε στην εκκλησία οδηγώντας η ίδια μια παλιά Mercedes, συνοδευόμενη από τους γονείς της. Η δημιουργία, λιτή, απλή και απέριττη.

Δείτε φωτογραφίες από το thespro.gr παρακάτω

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν! Η σεμνή τελετή και το πολύ λιτό νυφικό(εικόνες)Πηγή: peoplegreece.com