Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Ο γάμος στη Σαντορίνη, η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και οι 5 κουμπάροι (εικόνα)

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Ο γάμος στη Σαντορίνη, η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και οι 5 κουμπάροι (εικόνα)

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν το Σάββατο στη Σαντορίνη, όπου η ηθοποιός διαθέτει σπίτι τα τελευταία χρόνια. O γάμος τελέστηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό με πέντε κουμπάρους!

Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδερφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.

Η Ελισάβετ και ο Μάνος οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα τον τελευταίο χρόνο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους αγαπημένους τους φίλους και λίγους και στενούς συνεργάτες. Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν δύο και αυτά δεν θα ήταν άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο.

Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. Το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή. Οι ίδιοι σχεδίασαν και το κοστούμι του γαμπρού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο, στέλνοντας τις ευχές του στο ζευγάρι για… βίον ανθόσπαρτον.

Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής: Ο γάμος στη Σαντορίνη, η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και οι 5 κουμπάροι (εικόνα)

Πηγή: topontiki.gr