Σάκης Τανιμανίδης: Δε θα πιστεύετε πόσα likes πήρε η πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε μετά το γάμο

Σάκης Τανιμανίδης: Δε θα πιστεύετε πόσα likes πήρε η πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε μετά το γάμο

Μονοπώλησε το διαδίκτυο ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα το περασμένο Σάββατο. Από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το hashtag #sakischristina έχει εκατοντάδες φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι αλλά και τα fun clubs του Σάκης και της Χριστίνας δε σταμάτησαν να απαθανατίζουν την κάθε στιγμή και να αναρτούν είτε posts είτε Instastories ώστε να ευχηθούν και μέσω social media, να μεταφέρουν την ευτυχία του ζευγαριού αλλά και τον υπέροχο και καλοστημένο γάμο που είχαν οργανώσει οι νεόνυμφοι.

Τι συμβαίνει όμως όταν το ζευγάρι αναρτά φωτογραφίες; Γίνεται του… like! Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκηςεπέλεξαν να αναρτήσουν ελάχιστες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, μια εβδομάδα πριν το γάμο, αλλά και μέχρι να παντρευτούν οι οποίες πήραν πολλά likes και comments.

Εντυπωσιακό όμως ήταν το νούμερο των likes που συγκέντρωσε η φωτογραφία που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης μια ημέρα μετά το γάμο τους. Ο παρουσιαστής του Survivor ανήρτησε μια φωτογραφία που κοιτά χαμηλά κρατώντας το χέρι της συζύγου του, της Χριστίνας, ενώ εκείνη ποζάρει στο φακό γελώντας εγκάρδια. «Να σας συστήσω την κυρία Τανιμανίδη», έγραψε ο Σάκης στη λεζάντα της φωτογραφίες και «έριξε» το Instagram.

Η εν λόγω φωτογραφία μέσα σε 23 ώρες έχει συγκεντρώσει 206.286 likes και 2.034 comments, αριθμοί που δύσκολα ξεπερνιούνται σε ελληνικά accounts

Να σας συστησω την κυρια Τανιμανιδη… ❤️ #sakischristina #myWife ( 📷 @dimitrisandritsos )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Πηγή: peoplegreece.com