Το Πρω1νό: Εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά στη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν-Δείτε τα look της

Το Πρω1νό: Εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά στη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν-Δείτε τα look της

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά με τη νέα της ομάδα (Άρης Καβατζίκης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Δημήτρης Ουγγαρέζος) θα μας πει την πρώτη «καλημέρα» της νέας σεζόν από το Πρω1νό και την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια η οποία πέρασε τους καλοκαιρινούς μήνες με τα παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, την οικογένειά της στη Χαλκιδική και ξεκουράστηκε επανήλθε με νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και δημιουργία και πολύ καλή διάθεση. Η Φαίη Σκορδά σήμερα το απόγευμα φωτογραφήθηκε για τα δελτία τύπου και τις ανάγκες του σταθμού για τη νέα σεζόν της εκπομπής «Το Πρω1νό» και έδωσε μια καλή γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους για το αποτέλεσμα.

Η Φαίη ανήρτησε ένα post με μια ακολουθία βίντεο backstage, λίγων δευτερολέπτων, από τη φωτογράφηση για να μεταφέρει τον παλμό και μοιράστηκε με τους followers της τα συναισθήματά της λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Στο post που ακολουθεί θα δείτε την παρουσιάστρια με πέντε διαφορετικά outfit να ποζάρει με νάζι και θηλυκότητα στο φακό, να χορεύει, να χοροπηδάει και να δείχνει με πόση λαχτάρα περιμένει να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Όσο για το άγχος που όπως αναφέρει αισθάνεται κάθε φορά θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια των «φίλων» της.

«Ξεκινήσαμε… Κάθε χρόνο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονιά.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φεύγουν ποτέ… Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι…
Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολύ άγχος κ το ξέρω ήδη ..
Όπως επίσης ξέρω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρόνο… Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βράδυ στις 16 , οι παλιές φίλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία και θα μιλάμε από εδώ κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκά ή καλύτερα
Φιλί?», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε το post

Ξεκινήσαμε… Κάθε χρονο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονια.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φευγουν ποτε… Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι… Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολυ άγχος κ το ξερω ήδη .. Όπως επίσης ξερω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρονο… Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φιλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορω να κοιμηθώ απο την αγωνία και θα μιλάμε από εδω κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκα ή καλύτερα Φιλι?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Πηγή: peoplegreece.com