Για δεύτερη φορά γαμπρός ο Μπογδάνος: Ποια είναι η κούκλα νύφη που θα βρεθεί στο πλευρό του (εικόνα)

Για δεύτερη φορά γαμπρός ο Μπογδάνος: Ποια είναι η κούκλα νύφη που θα βρεθεί στο πλευρό του (εικόνα)

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος απασχολεί κατά καιρούς τα μέσα με τις δηλώσεις του, τις εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και τις τοποθετήσεις του για τα πολιτικά κατά βάση γεγονότα των τελευταίων ετών. Δεν έπαψε όμως ποτέ να απασχολεί τα μίντια και για την προσωπική του ζωή, αφού αν και νέος έχει ήδη προλάβει να κάνει πολλά.

Ο Κωνσταντίνος που έχει προλάβει να παντρευτεί και να χωρίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι έτοιμος να ξανανέβειτα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, επισημοποιώντας τη σχέση του με την εδώ και αρκετό καιρό αγαπημένη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο Secret των «Παραπολιτικών», ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι έτοιμος να περάσει το κατρώφλι της εκκλησίας με την πολύ όμορφη σύντροφό του, Ελένη Καρβέλα.

To ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ και οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι θέλουν να κάνουν τον γάμο τους στο κυκλαδίτικο νησί από το οποίο κατάγεται ο Κωνσταντίνος, τη Νάξο. Εκεί εξάλλου έχει και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του, που πρόσφατα άνοιξε, με τον αδερφό του.

Το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη αναφέρει πως ο δημοσιογράφος θα επιθυμούσε το μυστήριο να τελεστεί τον επόμενο Σεπτέμβριο.