Η αποκάλυψη της Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Η αποκάλυψη της Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για τα επαγγελματικά σχέδια της Τζένης Μπαλατσινού, τη ζωή μετά το διαζύγιο αλλά και την προσωπική της ζωή που είδε το φως της δημοσιότητας και μάλιστα πήρε μεγάλη έκταση.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, λέγοντας «Δεν περίμενα να ασχοληθούν τόσο πολύ με τον χωρισμό μου. Νόμιζα ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από αυτήν την έντονη υπερέκθεση, θεώρησα ότι θα είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τόσο πολύ δεν το περίμενα και ομολογώ ότι δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Το αντιμετώπισα επιδιώκοντας να μη μαθαίνω τίποτα από αυτά που λέγονται και γράφονται. Σε μια μελλοντική σχέση μου θα ήταν το ιδανικό να μη μαθευτεί τίποτα, αλλά όπως και εγώ και εσύ γνωρίζουμε, αυτό είναι ακατόρθωτο».

Ενώ στη συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού απευθύνθηκε στη Φαίη Σκορδά και της έδωσε συγχαρητήρια που εκείνη έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή την προσωπική της ζωή. Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρω1νό» έκανε τη δική της αποκάλυψη: «Επειδή είναι ακατόρθωτο να γίνει, μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου» αφήνοντας να εννοηθεί πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή:peoplegreece.com