Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δηλώνει για πρώτη φορά ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δηλώνει για πρώτη φορά ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Αν και δεν κρύβει την σχέση του με τη συνάδελφό του Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι συνήθως φειδωλός στα λόγια που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ωστόσο μιλώντας στη Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη φαίνεται πως έκανε μια εξαίρεση όταν μίλησε για την καλή του. Κάπως έτσι έφτασε στο σημείο να δηλώνει για πρώτη φορά ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού, να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τον γάμο και αν θα τον δοκίμαζε δεύτερη φορά, αλλά και να μιλά για την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Ποτέ δεν παίξαμε κρυφτό. Δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε, αλλά δεν ανήκουμε και σε αυτούς που διαφημίζουν τις σχέσεις τους. Μας πέτυχαν paparazzi στη Φιλοθέη, αργότερα στη Λούτσα που είχαμε πάει να φάμε και μετά πέσαμε πάνω τους στο Κηποθέατρο Παπάγου όταν πήγαμε να δούμε το Mamma Mia… Ήμουν με την βερμούδα μου – την έχεις δει σίγουρα και σε άλλες φωτογραφίες , την περίφημη βερμούδα του φτωχού συγγενή, που με βολεύει πολύ, την οποία φορούσα και στην Μύκονο, πρόσφατα. Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, στο νησί πήγαμε για δουλείες της Κατερίνας, όχι για να μας φωτογραφίσουν! Απλώς όταν πας εκεί, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις – και δεν το θέλαμε κιόλας. Στο λέω ξανά: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε οι δυο μας» ξεκαθάρισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν ερωτήθηκε για το αν έπαιξαν κρυφτό με τους paparazzi στην αρχή της σχέσης τους. Στην συνέχεια απαντώντας σε πληροφορίες του δημοσιογράφου που τον ήθελαν να στέλνει πολύ τρυφερά μηνύματα στην Κατερίνα ο ηθοποιός παραδέχτηκε τον έρωτά του για τη συνάδελφό του δημοσίως.

«OK λοιπόν, το παραδέχομαι! Δεν της στέλνω ψυχρά μηνύματα τύπου “Γεια, τι κάνεις;”. Της στέλνω τρυφερά μηνύματα που αφορούν όμως μόνο τους δυο μας! Όταν είσαι τόσο ερωτευμένος τέτοια στέλνεις! Αλλά πες μου, πού τα μαθαίνεις όλα αυτά;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ίδιος τόνισε ότι  στο προγραμμά τους με την Κατερίνα δεν υπάρχει ο γάμος, σημειώνοντας ωστόσο ότι ούτε ο πρώτος του γάμος ήταν στα σχέδιά του, ωστόσο τον αποφάσισε με τη Βάσω Λασκαράκη όταν ήρθε στη ζωή τους το παιδί τους, η Εύα.

Σε ό,τι αφορά τη μητέρα του παιδιού του και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί εκείνη -η Βάσω Λασκαράκη που έχει επίσης προχωρήσει στη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο σου θυμίζω δήλωσε πώς δεν έχει πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί- ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η Βάσω είναι μία πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει – ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα».

Πηγή:ladylike.gr