Ωδή στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Έδειξε πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε» (Vid)

Ωδή στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Έδειξε πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε» (Vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ooh La La» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύντροφό της αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι εμφανίστηκαν στη ζωή της για να τη βοηθήσουν.

«Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όποια προβλήματα με αντοχή, υπομονή και κουράγιο. Αντλώ δύναμη από πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα… από την αγάπη. Από την αγάπη για τη ζωή, από την αγάπη που εισπράττεις από αυτούς που σε αγαπούσαν πάντα και σε αγαπούν», δήλωσε ον camera η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για τον αν την ξέχασαν κάποιοι στα δύσκολα;

«Εννοείται, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πάντα, με μαθηματική ακρίβεια. Η ζωή σου κάνει κάτι άλλο, ένα φοβερό δώρο. Σου φέρνει ανθρώπους από το πουθενά. Εξαφανίζονται αυτοί που θεωρούσες δεδομένους και η ζωή σου φέρνει δώρα. Ανθρώπους που δεν περίμενες», συνέχισε, ενώ ανέφερε και το πόσο της στάθηκε ο καλός της φίλος, Σπύρος Παπαδόπουλος, στα δύσκολα.

«Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήτανε σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό.

Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε».

Πηγή: dailymedia.gr