Ο Βερύκιος «αδειάζει» τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Σε ποιανού το σπίτι έμενε»;

Ο Βερύκιος «αδειάζει» τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Σε ποιανού το σπίτι έμενε»;

Είχαμε καιρό να δούμε καλλιστεία στην τηλεόραση, αλλά μας αντάμειψαν και με το παραπάνω. Η ίντριγκα, τα παρατράγουδα και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συμμετεχουσών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Απαντώντας σε ερώτηση του Μιχάλη Πλεμμένου στο Happy Day, αν γνώριζε μέλη της επιτροπής, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα ήταν κατηγορηματική: «Περίμενα να είμαι στην τριάδα, αλλά όχι ότι θα πάρα τον τίτλο. Δεν ξέρω αν αποχώρησαν κοπέλες εξαιτίας μου, επειδή ήμουν φαβορί. Είναι γελοίο αυτό που είπε η Κρίστυ Κρανά ότι με είδαν μόνη μου οι κριτές. Οι άνθρωποι με είδαν με τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν είδα ποτέ τους κριτές μόνη μου, σας το ορκίζομαι. Δεν ήξερα κανέναν από τους χορηγούς, ούτε από την παραγωγή, ούτε από την κριτική επιτροπή. Εμένα με έβγαλε ο κόσμος και μετά οι κριτές».

Έλα όμως που ο Δήμος Βερύκιος είχε άλλες πληροφορίες. Ο δημοσιογράφος αιφνιδίασε τους συνεργάτες του όταν αποκάλυψε τα εξής: «Τι ορκίστηκε η κοπέλα; Ότι δεν ήξερε κανέναν; Τον Ιούνιο η Ιωάννα Μπέλλα είχε πάει στη Μύκονο στην παρουσίαση μιας νέας σειράς αλκοολούχων ποτών του οίκου Cavalli; Είχε πάει. Πού έμενε; Σε ποιανού το σπίτι; Του Πάνου Ζήνα. Τώρα τι μου λέτε»;

Πηγή:zappit.gr