Μαρία Ναυπλιώτου-Ιωάννα Παππά-Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η εμφάνιση στην βραδιά της βράβευσής τους! (εικόνες)

Μαρία Ναυπλιώτου-Ιωάννα Παππά-Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η εμφάνιση στην βραδιά της βράβευσής τους! (εικόνες)
Τα βραβεία που έγιναν θεσμός. Το βράδυ της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου, σημαντικοί εκπρόσωποι του θεατρικού κόσμου έδωσαν το παρών στο θέατρο Γκλόρια.

Με παρουσιαστές τον Αργύρη Πανταζάρα και την Μαίρη Συνατσάκη,απονεμήθηκαν τα 6α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun.

Oι ερμηνείες των ηθοποιών που βραβεύτηκαν άγγιξαν την καρδιά του θεατρικού κοινού.

Η Ιωάννα Παππά, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί που ξεχώρισαν: ο πρωταγωνιστικός ρόλος τους στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχαν έγινε μια δυνατή ανάμνηση για τους θεατές.

Oι τρεις ηθοποιοί που τιμήθηκαν με βραβείο μοιράστηκαν σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Οι εμφανίσεις τους, αντιπροσωπευτικές του στιλ και της προσωπικότητάς τους.

Πέγκυ Τρικαλιώτη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Πέγκυ Τρικαλιώτη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency


Πέγκυ Τρικαλιώτη
: Κόκκινο και μαύρο, ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς.

Με ένα κόκκινο τοπ κι ένα μαύρο παντελόνι ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Αν κάτι χαρακτηρίζει αρκετές φορές τις επίσημες εμφανίσεις της ηθοποιού είναι το κόκκινο κραγιόν. 

Aπέσπασε το τρίτο βραβείο για την ερμηνεία της στην παράσταση «Η απολογία της Μαρί Κιουρί».

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την «Απολογία της Μαρί Κιουρί». Αυτό το βραβείο πηγαίνει στη Μαρί Κιουρί. Ηξερα μόνο για το επιστημονικό έργο αυτού του ανθρώπου. Αυτός ο άνθρωπος μου άλλαξε κατά κάποιο τρόπο την ζωή μου, τον τρόπο σκέψης μου. Οταν έμαθα για την ζωή της και προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να γίνει πάνω στη σκηνή, την ερωτεύτηκα».

Μαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Μαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency


Μαρία Ναυπλιώτου
: Η Μαρία Ναυπλιώτου εμφανίστηκε με έναν από τους πιο αγαπημένους της συνδυασμούς. Μαύρο blazer, μαύρο στενό παντελόνι και ένα άκρως θηλυκό τοπ με διαφάνεια. Αναμφίβολα, το μαύρο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Ο συνδυασμός που επέλεξε για την εμφάνισή της στα θεατρικά βραβεία δείχνει ότι ένα μαύρο σύνολο είναι πάντα ψηλά στις στιλιστικές προτιμήσεις της.

Η ηθοποιός απέσπασε το δεύτερο βραβείο γυναικείας ερμηνείας για τον ρόλο της στην παράσταση «Το τραμ με το όνομα Πόθος».

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους αναγνώστες του Αll4fun. Iδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, για την εμπιστοσύνη του, την καθοδήγησή του και την ευγένειά του, τους συναδέλφους που μοιραστήκαμε στη σκηνή αυτό το ταξίδι, και όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα».

Ιωάννα Παππά/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ιωάννα Παππά/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency


Το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας
 απονεμήθηκε στην Ιωάννα Παππά για την παράσταση «Το μόνο της ζωής του ταξείδιον». Φορώντας ένα τοπ και ένα τζιν, έδειξε ότι η κομψότητα είναι θέμα απλότητας. H ηθοποιός αγαπά ιδιαίτερα το νεανικό ντύσιμο.

«Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τους αναγνώστες και το κοινό, τον Δήμο Αβδελιώδη που μου εμπιστεύτηκε αυτόν τον μονόλογο, και ήταν είναι και θα είναι ένα μακρύ συγκινητικό ταξίδι. Ο μικρός Γιωργής που υποδύομαι είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μου πια…».

Ιωάννα Παππά, Μαρία Ναυπλιώτου, Πέγκυ Τρικαλιώτη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ιωάννα Παππά, Μαρία Ναυπλιώτου, Πέγκυ Τρικαλιώτη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πηγή:bovary.gr