Έγκυος σε δίδυμα η Μπιγιονσέ! Η φωτογραφία που έσπασε όλα τα κοντέρ!

Έγκυος σε δίδυμα η Μπιγιονσέ! Η φωτογραφία που έσπασε όλα τα κοντέρ!

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας, είμαστε ευλογημένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο άτομα» έγραψε 35χρονη Μπιγιονσέ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της μπροστά από ένα φόντο με λουλούδια και έσπασε όλα τα ρεκόρ!

Ήταν μια ανακοίνωση που έβαλε φωτιά στα social media. Όταν όμως η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με μία ανάρτηση της στο Instagram την διπλή εγκυμοσύνη της δεν περίμενε να εκθρονίσει την Σελένα Γκόμεζ από τον Instagram θρόνο της.

Συνέβη. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανάρτηση της έχει 7.8 εκατομμύρια likes και συνεχίζει. Η 35χρονη Μπιγιονσέ έσπασε το ρεκόρ που είχε η Selena Gomez από τον Ιούνιο του 2016 μετρώντας 6.3 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.
Δείτε τη φωτογραφία:

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beyoncé (@beyonce) στις

Μετά την ανακοίνωση, όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε και φωτογράφηση για περιοδικό, όπου εμφανίζεται ολόγυμνη!

Έγκυος σε δίδυμα η Μπιγιονσέ! Η φωτογραφία που έσπασε όλα τα κοντέρ!Έγκυος σε δίδυμα η Μπιγιονσέ! Η φωτογραφία που έσπασε όλα τα κοντέρ!
Με το καλό!