Σκληρή απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου!

Σκληρή απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου!

Μορφή χιονοστιβάδας πήραν οι αντιδράσεις μετά τα υπονοούμενα του πάνελ του Ηappy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Hilton για τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Taste the Fashion» και η εμφάνισή της σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Αρχικά κάποια σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται πως εκνεύρισαν τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με ένα κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη σειρά του, έδωσε τη δική του απάντηση στον Παύλο Σταματόπουλο…

Σκληρή απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ωστόσο, η πιο ουσιώδης και σκληρή απάντηση στα σχόλια για τα κιλά της γυναίκας του Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε από τον Θοδωρή Μαραντίνη:

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.

Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.

Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!

Θ.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους! Θ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις


Ακόμα, το θέμα έφτασε και στο τραπέζι του Πρωινό και όταν έπαιξε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day, προκλήθηκαν αντιδράσεις. Ο Άρης Καβατζίκης είπε φανερά εκνευρισμένος: «Είναι θλιβερό! Στην τηλεόραση δεν βγαίνουν κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ; Άκρως ρατσιστικά σχόλια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπό της, αλλά η απάντηση της «Σισσάκι είσαι μια χαρά» δεν μου άρεσε. Περίμενα να υπερθεματίσει. Λυπάμαι που το λέω. «Όποιος κόβει το τσιγάρο μοιάζει στη Ζαρίφη;», τι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα»;

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και η Αφροδίτη Γραμμέλη, τόνισε τα εξής: «Εγώ θεωρώ ότι μάλλον το αστείο ξέφυγε. Είμαστε κανονικές γυναίκες, είτε έχουμε 5 κιλά παραπάνω, είτε μας αρέσει να τρώμε ή να μην τρώμε, δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού στην ελληνική τηλεόραση. Τέλος»!

Πηγή: zappit.gr