Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και κόρης μετά το ζεϊμπέκικό του στο γάμο της! (εικόνα)

Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και κόρης μετά το ζεϊμπέκικό του στο γάμο της! (εικόνα)

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στις 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο έγραψε τη δική του ιστορία. Η ηθοποιός έζησε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένους φίλους.

Η Αθηνά και οι καλεσμένοι του γάμου ανήρτησαν φωτογραφίες στα social media από το μυστήριο, το γλέντι και τις όμορφες στιγμές εκείνης της βραδιάς. Μέχρι σήμερα όμως δεν είχαμε δει τους γονείς του ζευγαριού σε κάποια φωτογραφία.

Μια ανάρτηση όμως ενός follower της Αθηνάς έφερε στη δημοσιότητα μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή της ηθοποιού με τον μπαμπά της. Η Αθηνά έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της ο οποίος είναι ναυτικός και έλειπε πολύ συχνά από κοντά της. Την επόμενη ημέρα το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου για συγγενείς και λίγους φίλους και ο μπαμπάς της της αφιέρωσε ένα χορό. Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Οικονομάκους χόρεψε για την κόρη του το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και κάποια στιγμή έσκυψε τη φίλησε και της έδωσε ακόμα μια ευχή από την καρδιά του.

Τη στιγμή απαθανάτισε ένας εκ των παρευρισκόμενων και ανήρτησε τη φωτογραφία γράφοντας: «Τίποτα ομορφότερο από αυτή την στιγμή! Ένα τρυφερό ινσταντανε ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη πάνω στο ζεϊμπέκικο την επόμενη του γάμου της! Πολύ πιθανόν το φιλί της ευτυχίας η μια ευχή ψυθιριστά στ’αυτί! Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυο τους! Εγώ απλά αποθανάτισα την στιγμή! Μόνο η στιγμή μετράει! Αθηνά και Φίλιππε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και μαζί σας και οι δικοί σας άνθρωποι! Την αγάπη μου 💙».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τίποτα ομορφότερο από αυτή την στιγμή! Ένα τρυφερό ινσταντανε ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη πάνω στο ζεϊμπέκικο την επόμενη του γάμου της! Πολύ πιθανόν το φιλί της ευτυχίας η μια ευχή ψυθιριστα στ’αυτι! Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυο τους! Εγώ απλά αποθανατησα την στιγμή! Μόνο η στιγμή μετράει! Αθηνα και Φίλιππε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και μαζί σας και οι δικοί σας άνθρωποι! Την αγάπη μου 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ioannou (@giannismaisonfleurie) στις

Πηγή:peoplegreece.com