Τραγωδία για 26χρονο πατέρα δυο παιδιών: Πονούσε το δόντι του και λίγες μέρες μετά πέθανε

Τραγωδία για 26χρονο πατέρα δυο παιδιών: Πονούσε το δόντι του και λίγες μέρες μετά πέθανε

Μια τραγική ιστορία έρχεται στην επιφάνεια. Ο Βαντίμ Κόντρατιουκ είχε παραπονεθεί για πονόδοντο στις 17 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια για να κάνει δρομολόγιο, μιας και είναι οδηγός φορτηγού.

Επειδή ο πονόδοντος τον ταλαιπώρησε και τις επόμενες ώρες σταμάτησε στην Οκλαχόμα όπου κι επισκέφθηκε οδοντίατρο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε μόλυνση, σύμφωνα με το KCRA News. Στον 26χρονο χορηγήθηκε αντιβίωση, ωστόσο όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη, όπου και ολοκλήρωσε το δρομολόγιό του, οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι.

Κατά την επιστροφή του η κατάστασή του επιδεινώθηκε κι έτσι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μόλυνση είχε προχωρήσει πια στους πνεύμονες και είχε προσβάλλει το αίμα του. Η επιδείνωση ήταν ραγδαία και τελικά ο 26χρονος, μετά από μάχη των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή στις αρχές της εβδομάδας.

Συντετριμμένη η σύζυγος του 26χρονου, και μητέρα δυο παιδιών, είπε: «Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως από ένα δόντι θα μπορούσε να προκύψει κάτι τόσο σοβαρό και να επεκταθεί παντού… Ο μισός μου εαυτός έχει πεθάνει».
Πηγή: topontiki.gr