Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Εξακολουθούν να είναι αχώριστοι φίλοι οι δύο παρουσιαστές;

Μαρία Μπακοδήμου- Φώτης Σεργουλόπουλος. Ένα τηλεοπτικό δίδυμο με ιστορία, επιτυχίες, κοινή πορεία τόσο ταιριαστή που όταν έφτασε στο τέλος, δυσκόλεψε αρκετά, τόσο τους ίδιους, όσο και τους τηλεθεατές στο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Φίλοι στη ζωή, κουμπάροι, μία χημεία αδιαμφισβήτητη.

Η Μαρία Μπακοδήμου, από το βήμα της εκπομπής “Dot” όπου ήταν καλεσμένη, δέχθηκε ερώτηση από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον τηλεοπτικό τους «χωρισμό» όταν ήταν ακόμα στο Star και τις όποιες συνέπειες έχει αυτό στην προσωπική τους σχέση.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Με μία έννοια ήταν χωρισμός όταν ο ένας δουλεύει από ‘δω κι ο άλλος από ‘κει γιατί σαν τηλεοπτικό ζευγάρι είχαμε δουλέψει όλα τα χρόνια μαζί. Πριν δεν είχα νιώσει την ανάγκη να δουλέψω μόνη μου. Μετά όμως, κατάλαβα ότι το να είσαι ντουέτο είναι πολύ δύσκολο αν δεν επαναπροσδιορίζεσαι την ίδια στιγμή. Τον πρώτο καιρό μου ‘λειψε πολύ. Μετά ήταν και η απόσταση της Κωνσταντινούπολης που μας χώριζε. Το επαγγελματικό δεν μπορεί να επηρεάσει μία σχέση. Αν μία σχέση έχει ζητήματα θα επηρεαστεί από μόνη της».

Στην ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου αν ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξακολουθεί να είναι ο καλύτερός της φίλος, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Κοίταξε, όταν δεν είναι κάποιος δίπλα σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη, όταν συνδέεσαι με πράγματα που έχουν διάρκεια και έχεις ζήσει πάρα πολλά και μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει και αλλάξει, έχεις δει πολλά πράγματα μαζί ε, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί». Όπως αποκάλυψε, η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν τον Σεπτέμβριο στα γενέθλιά του.

Πηγή: ladylike.gr