Σαν να μην πέρασε μια μέρα -Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση και είναι πιο φρέσκια από ποτέ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα -Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση και είναι πιο φρέσκια από ποτέ
«Σας αγαπώ», αυτή η φράση -την οποία την έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τετράγωνα των αστέρων» τη δεκαετία του ’80- ανήκει στην Μαρία Αλιφέρη.

Την αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής οικογένειας, που άνοιξε τον δρόμο για πολλά ακόμη τηλεπαιχνίδια. 

Ενα τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1980 σε σκηνοθεσία Μεγακλή Βιντιάδη και κεντρική παρουσιάστρια την Μαρία Αλιφέρη.  Απ’ ότι φαίνεται η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στις οθόνες μας σε γκεστ ρόλο-έκπληξη έπειτα από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2008, όταν έκανε ένα guest ρόλο στις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» του Mega.

Την είδηση αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας, αναρτώντας και τα σχετικά καρέ στον λογαριασµό του στο Instagram, γράφοντας με χιούμορ: «Μαρία Αλιφέρη….. Κρατήστε αυτό το όνομα. Είναι νέα στον χώρο, αλλά είναι ανοιχτή και πρόθυμη να μάθει. Είναι ταλαντούχα, δεν θα σας το κρύψω. Χρειάζεται όμως λίγη καθοδήγηση . Εδώ στιγμιότυπο από το σεμινάριο μου «μπροστά από την κάμερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s all about having fun. Being positive is the best power of all. Such a pleasure working with you girl…. #giapantapaidia @opentvgr #thebestjobintheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ apostolis_totsikas_official στις


Η Μαρία Αλιφέρη θα έχει έκτακτη συµµετοχή στην κωµική σειρά του Open «Για πάντα παιδιά».

Δείτε εδώ:

(Πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες):

Πηγή: bovary.gr