Τον «έκοψαν» και τον αντικαθιστούν: Ανεβαίνει κανονικά το «Ζητείται Ψεύτης» χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή!

Τον «έκοψαν» και τον αντικαθιστούν: Ανεβαίνει κανονικά το «Ζητείται Ψεύτης» χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή!

Η είδηση της ακύρωσης της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς «έσκασε» σαν οβίδα τις προηγούμενες ημέρες και όλοι συζητούσαν πως η ανακοίνωση της παραγωγής έκρυβε από πίσω προβλήματα με τους πρωταγωνιστές του έργου.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, όταν η Αποστολία Ζώη, πρωταγωνίστρια στη θεατρική παράσταση, αποκάλυψε ότι τελικά η παράσταση θα ανέβει αλλά θα αλλάξει ο πρωταγωνιστής, με τον Μάρκο Σεφερλή να απομακρύνεται από τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού αναφέροντας τα παρακάτω:

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Γ

ια να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει».To μόνο που μένει πλέον να μάθουμε είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Σεφερλή και το πότε θα ανέβει τελικά η περιβόητη παράσταση στο ιστορικό θέατρο.

Πηγή: dailymedia.gr