Η Κέιτ Μίντλετον χωρίς φαντασία -Αντέγραψε τη Μέγκαν Μαρκλ, λίγες ώρες αργότερα (εικόνες)

Η Κέιτ Μίντλετον χωρίς φαντασία -Αντέγραψε τη Μέγκαν Μαρκλ, λίγες ώρες αργότερα (εικόνες)

Η στιλιστική κόντρα στο παλάτι καλά κρατεί με την Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο fashion εαυτό τους.

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, με μία από τις δύο να βγαίνει συνήθως κερδισμένη και τα πάντα να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν και η Μέγκαν έφτασε με νέο αέρα στο παλάτι, δείχνοντας ότι πάει για τη στιλιστική αλλαγή και στις πρώτες τις εμφανίσεις στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι την είδαμε αρκετά cool, στη συνέχεια άλλαξε προσεγγίζοντας το στιλ της Κέιτ, το οποίο είναι πιο συντηρητικό. Μάλιστα, τότε,  πολλοί μίλησαν για αντιγραφή από την πλευρά της Μαρκλ.

Ωστόσο, όπως φαίνεται οι δυο κυρίες παίρνουν ιδέες η μία από το στιλ της άλλης, κάτι που επιβεβαιώνουν οι τελευταίες τους εμφανίσεις.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο Εργαστήριο Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου φορώντας ασορτί βουργουνδί σακάκι και φούστα της Paule Ka, το οποίο έχει ξαναφορέσει πριν έξι χρόνια. Η δούκισσα του Κέμπριτζ το συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο, οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kate has arrived at UCL Developmental Neuroscience Lab 🧪 The Duchesses looks gorgeous in maroon today! #katemiddleton #duchessofcambridge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! UK (@hellomaguk) στις


Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στην Hubb Community Kitchen του Λονδίνου για να φτιάξει ένα βιβλίο μαγειρικής και να βοηθήσει ανθρώπους που ζουν στην περιοχή. Για την εμφάνισή της επέλεξε παλτό και φόρεμα του Club Monaco σε βουργουνδί απόχρωση, τα οποία και συνδύασε με οπάκ καλσόν και υπέροχα μαύρα μποτάκια.

H Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στην Hubb Community Kitchen του ΛονδίνουH Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στην Hubb Community Kitchen του Λονδίνου

Για την εμφάνισή της επέλεξε παλτό και φόρεμα του Club Monaco σε βουργουνδί απόχρωσηΓια την εμφάνισή της επέλεξε παλτό και φόρεμα του Club Monaco σε βουργουνδί απόχρωση

Τα βρετανικά Μέσα σχολίασαν ότι το outfit της Κέιτ Μίντλετον θύμισε πολύ αυτό της Μέγκαν Μαρκλ, με το Harper’s Bazaar να γράφει χαρακτηριστικά ότι είναι σαν δίδυμες, ενώ η Daily Mail έκανε λόγο για «δύο παρόμοια σύνολα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matching burgundy outfits for the Duchesses today🖤 which look is your favorite? 1 or 2?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) στις

Πηγή:  iefimerida.gr