Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη -Ο interior designer μάς δίνει ιδέες!

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη -Ο interior designer μάς δίνει ιδέες!
Αν η διακόσμηση είναι για εσάς χόμπι, για τον Σπύρο Σούλη είναι τρόπος ζωής.

Οι deco ιδέες του «γκουρού» του interior design είναι ανεξάντλητες: ο Σπύρος Σούλης μας συστήνει διαρκώς νέους δρόμους στη διακόσμηση και οι πρωτότυπες προτάσεις του αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, ο Σπύρος Σούλης δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί μας την φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου του: σε αυτό αποτυπώνονται με δημιουργικό τρόπο τάσεις που κυριαρχούν σε design σπίτια του εξωτερικού ή ιδέες που είναι αποτέλεσμα του προσωπικού πειραματισμού του διακοσμητή.

Τις φετινές γιορτές, οι festive τάσεις στη διακόσμηση έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σύγκριση με αυτές των προηγούμενων σεζόν. Η παλέτα των χρωμάτων έχει διευρυνθεί και ο στολισμός έχει ξεφύγει από τα mainstream πλαίσιά του.

Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει μέσα από φωτογραφίες -και κάνοντας μια σύντομη περιγραφή- πώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον προσωπικό του χώρο.

Τα κυριάρχα χρώματα έχουν αναφορές σε deco τάσεις που επικράτησαν την χρονιά που φεύγει και τάσεις που θα βρίσκονται στην ψηλά στις προτιμήσεις την χρονιά που έρχεται!

Ο interior designer γράφει:

«Στολίσαμε και φέτος! Τελευταίοι αλλά είναι παράδοση πλέον! Ζεστοί τόνοι, γυάλινες και γούνινες μπάλες με animal prints και φτερά, σε γήινα χρώματα της φύσης όπως terracotta, μπορντό, λευκό και λαμπεροί τόνοι του καφέμε μικρές δόσεις από dusty μωβ κοράλια.

Να σημειώσω ότι το δέντρο είναι από πιστοποιημένο φυτώριο στη Χαλκιδική, το οποίο ειδικεύεται αποκλειστικά στην καλλιέργεια ελάτων. Τα δέντρα αυτά έχουν φυτευτεί στη φάρμα γι’αυτόν ακριβώς τον σκοπό»

spiros_soulis/ Instagram
spiros_soulis/ Instagram

Δείτε την ανάρτηση του interior designer:

(Πατήστε το βελάκι δεξιά για να δείτε όλες τις φωτογραφίες)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στολίσαμε και φέτος! Τελευταίοι, αλλά είναι παραδοση πλέον! Ζεστοί τόνοι, γυάλινες και γούνινες μπάλες με animal prints και φτερά, σε γήινα χρώματα της φύσης όπως terracotta, μπορντό, λευκό και λαμπεροί τόνοι του καφέ με μικρές δόσεις από dusty μωβ κοράλια. ????? #καιτουχρονου #christmasattheoffice #designoffice #architecturestudio #soulisandberlic #fur #animalprint #feathers #mauve #brown #tan #glitter #terracotta #pantone #decor #christmasdecor #christmastree #christmas #christmas2018 # xmas #spirossoulis #epilegin #athens #greece #christmas #thisishowwedoit #hohoho ????? (Να σημειώσω ότι το δέντρο είναι από πιστοποιημένο φυτώριο στη Χαλκιδική, το οποίο ειδικεύεται αποκλειστικά στη καλλιέργεια ελάτων. Τα δέντρα αυτά έχουν φυτευτεί στην φάρμα για αυτόν ακριβώς το σκοπό!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Soulis ? (@spiros_soulis) στις

Πηγή: bovary.gr