Αγνώριστη η… χριστουγεννιάτικη Ελένη Μενεγάκη!

Αγνώριστη η… χριστουγεννιάτικη Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί…

Με πολύ χιούμορ και άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, ο Alpha δίνει το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου και προτρέπει τους τηλεθεατές να ζήσουν μαζί του τα Χριστούγεννα. Σύνθημα/hashtag #alphahohoho

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης καμπάνιας για το λανσάρισμα του νέου του προγράμματος, όπου τα πρόσωπα του καναλιού «έμπαιναν» στην καθημερινότητά μας -καμπάνια που βασίστηκε στην ιδέα της Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας του Alpha, Άννας Βλαβιανού και της ομάδας της-, το κανάλι ετοίμασε και πάλι κάτι ξεχωριστό.

Αυτή τη φορά, παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι του Alpha γίνονται ένα από τα κομμάτια του Χριστουγεννιάτικου παζλ και πρωταγωνιστούν στο Facebook και το Instagram. Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, θα τους βλέπουμε έτσι όπως μόνο τα μάτια ενός παιδιού θα μπορούσαν να τους δουν. Με την προσθήκη Χριστουγεννιάτικων συμβόλων, κάποιο αόρατο χέρι «πειράζει» τα πρόσωπα και τα μεταμορφώνει, δίνοντάς τους μια εορταστική διάσταση.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η… αγνώριστη Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να δούμε και τον Αντώνη Σρόιτερ, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί έως τώρα!

Ελένη Μενεγάκη

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Alpha στα social media είναι ιδέα του τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας του Alpha που έχει κάνει πολλές πρωτότυπες καμπάνιες για τις οποίες έχει αποσπάσει και βραβεία. Την γραφιστική παρέμβαση έχει επιμεληθεί η Busybuilding.

Πηγή: zappit.gr