Η φωτογραφία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Σπυροπούλου: Αυτήν την παίκτρια έβαλε στο «Μy Style Rocks» (εικόνα)

Η φωτογραφία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Σπυροπούλου: Αυτήν την παίκτρια έβαλε στο «Μy Style Rocks» (εικόνα)

Μια φωτογραφία που έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή της στο Twitter ήταν αρκετή για να εκθέσει τρομερά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Περί τίνος πρόκειται; Όπως ανακάλυψαν οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter, η Κωνσταντίνα διατηρεί φιλία με παίκτρια του «My Style Rocks», την οποία ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει πει στον αέρα την εκπομπής πως γνωρίζει.

Έναν περίπου χρόνο πριν, οι δυο τους πόζαραν μαζί σε έξοδό τους… για καφέ, ενώ σήμερα, τόσους μήνες μετά, καμιά τους δεν περίμενε πως το κοινό θα ανακάλυπτε τη μεταξύ τους σχέση.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία μπήκε στο παιχνίδι περί τα τέλη Νοεμβρίου και έχει βρεθεί πολλές φορές ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

«Έχει σπουδάσει αισθητική. Έχει δικό της ινστιτούτο με τη μητέρα της στη Γλυφάδα, όπου και διαμένει. Στα πλεονεκτήματα της περιλαμβάνει την αυτοπεποίθηση της, το συναισθηματισμό της και το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακή. Μειονεκτήματα της θεωρεί το ότι είναι αγχωτική και ανυπόμονη.

Δήλωσε συμμετοχή στο MSR , γιατί αγαπά τη μόδα και μπορεί να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες για εκείνη. Είδωλο της είναι οι σχεδιαστές Zimmerman, Dior, Balenciaga», διαβάζουμε στην επίσημη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Άραγε θα σχολιάσει η Σπυροπούλου όσα έγραψαν οι χρήστες του Twitter για τη μεταξύ τους σχέση;

Προβολή εικόνας στο Twitter
Πηγή: dailymedia.gr