H «Μπουλίτσα» καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η διάσημη μαμά της (Vid)

H «Μπουλίτσα» καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η διάσημη μαμά της (Vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Χριστίνα Αρχοντή, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Μπουλίτσας» στη σειρά του Χάρη Ρώμα «Το Καφέ της Χαράς».

Ολόκληρη γυναίκα πια, η Χριστίνα βρέθηκε στην εκπομπή μαζί με την μητέρα της και επίσης ηθοποιό Λίλιαν Αρχοντή, η οποία είχε υποδυθεί τη «Φιόνα» ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου στη σειρά «Κωνσταντίνου και Έλενης». Αναμφίβολα ένας ρόλος που σημάδεψε την καριέρα της.

Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη» που έγινε σήμα κατατεθέν της σειράς;

Κεφάλαιο «Μπουλίτσα»

Η Χριστίνα Αρχοντή που υποδυόταν την κόρη της Τζόυς Ευείδη -της τηλεοπτικής Σταυρούλας- λόγω του ρόλου της έγινε αντικείμενο χλευασμού στο σχολείο από συμμαθητές της.

Η νεαρή Χριστίνα περιέγραψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα όσα άκουγε από συμμαθητές της.

«Η κακή πλευρά… κάποια παιδιά επιστρέφοντας σπίτι τους έβλεπαν το «Καφέ της Χαράς» και μπορεί να ένιωθαν κάποια ζήλια. Το γεγονός αυτό μπορεί να το μεγαλοποιούσε και κάποια συζήτηση μεταξύ των γονέων τους», είπε αρχικά.

«Μόνο και μόνο το όνομα Μπουλίτσα το έβλεπαν κοροϊδευτικά. Με φώναζαν από τους διαδρόμους, από τις τάξεις… Έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, με έχουν απομονώσει τα παιδιά της τάξης μου. Ήμουν ουσιαστικά ο παρίας αλλά αυτό δε με επηρέασε, ουσιαστικά με έκανε να επικεντρωθώ στα μαθήματά μου», συμπλήρωσε.

Η μητέρα της Χριστίνας εξήγησε ότι αρκετές φορές οδηγήθηκε στο σχολείο προκειμένου να υπερασπιστεί το παιδί της. Μάλιστα αποκάλυψε ότι κάποιοι από τους καθηγητές έκαναν και οι ίδιοι bullying.

Όσο για το αν έκανε φίλες στο σχολείο απάντησε με παράπονο:

«Φίλες… Κατάφερα και απέκτησα στο τέλος του δημοτικού μερικές πολύ καλές φίλες και μετά έκανα φίλες και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο».

Ενώ για το αν λύγισε κάποια στιγμή από τα κακά σχόλια είπε:

«Ψυχικά λύγισα πολλές φορές και χρειάζεται πολύ κουράγιο για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Εγώ το ξεπέρασα με υπομονή που μπορεί να μην ήθελα να κάνω και υπομονή εκείνη την ώρα αλλά προέκυψε καθώς περνούσε ο χρόνος»,εξήγησε.

Πηγή:dailymedia.gr