Εκοψε το παλάτι τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ; Δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα

Εκοψε το παλάτι τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ; Δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα

Παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Ντόρια είχε προσκληθεί να περάσει τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια, το περιοδικό People αναφέρει πως η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, δεν θα είναι παρούσα στις γιορτές.

Χωρίς την μητέρα της θα περάσει φέτος τα Χριστούγεννα η ΜέγκανΧωρίς την μητέρα της θα περάσει φέτος τα Χριστούγεννα η Μέγκαν

Η Μέγκαν και ο Χάρι, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη, θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο κτήμα της βασίλισσας, στο Σάντριγκαμ.

Είναι πολύ σπάνιο για τα μη μέλη της βασιλικής οικογένειας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα. Πέρυσι, η Μέγκαν έκανε το ντεμπούτο της στην βασιλική οικογένεια πριν από τον γάμο της με τον Χάρι, κάτι που ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο. Η Κέιτ, για παράδειγμα, το 2010, παρόλο που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Γουίλιαμ, είχε περάσει τα τελευταία της Χριστούγεννα ως ελεύθερη, με την οικογένειά της. Αλλά, σε αντίθεση με την Κέιτ, η Μέγκαν δεν έχει την οικογένειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Μίντλετον δεν έχουν παραστεί ποτέ στις εορταστικές εκδηλώσεις της βασίλισσας, ωστόσο, το 2016, οι Κέιτ και Γουίλιαμ αποφάσισαν να μην περάσουν τις γιορτές στο Σάντριγκαμ. Αντ’ αυτού, πήγαν με τα δύο τους, τότε, παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, στην εκκλησία με την οικογένεια της Κέιτ, στο Ένγκλφιλντ της Αγγλίας.
Η Κέιτ με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους πέρασαν τα Χριστούγεννα του 2016 με τους ΜίντλετονΗ Κέιτ με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους πέρασαν τα Χριστούγεννα του 2016 με τους Μίντλετον

Η είδηση για την μητέρα της Μέγκαν, έρχεται λίγο μετά την επιβεβαίωση πως τελικά η Ντόρια Ράγκλαντ, καθηγήτρια γιόγκα, δεν θα μετακομίσει στο νέο σπίτι της κόρης της στο Φρόγκμορ στο Κάστρο Γουίνσδορ, το επόμενο έτος.

Η Ντόρια, μπορεί να έχει δωμάτιο στο νέο σπίτι των Χάρι και Μέγκαν, αλλά δεν θα μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: iefimerida.gr