Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο με τον Νετανιάχου με μοδάτη ολόσωμη φόρμα (εικόνες)

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο με τον Νετανιάχου με μοδάτη ολόσωμη φόρμα (εικόνες)

Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν μάλιστα καλεσμένοι για δείπνο χθες, του ζεύγους Νετανιάχου, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ισραήλ έκανε ίσως την πιο ωραία εμφάνισή της τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι Πρώτη Κυρία. Μετά από μια σειρά εμφανίσεων με φορέματα άλλοτε πολύ κάζουαλ, άλλοτε πολύ και αταίριαστα πλουμιστά φαίνεται ότι έχει καταφέρει να βρει το στιλ της στα παντελόνια, τα οποία άλλοτε φορά ως κοστούμια, άλλοτε, όπως τώρα, ως ολόσωμες φόρμες, που αποτελούν άλλωστε, τα τελευταία χρόνια και μόδα που σαρώνει.

Η σύντροφος του κ. Τσίπρα στο δείπνο με τους πρωθυπουργούς του Ισραήλ και της Κύπρου φορούσε μια εκπληκτική μαύρη ολόσωμη φόρμα, με κοντό μανίκι, υπέροχα cuts, έμφαση στο ντεκολτέ και μια μεγάλη μαύρη ζώνη, ενώ είχε τα μαλλιά της ίσια, ένα χτένισμα που την κολακεύει περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Κατά τη δίαρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του Αλέξη Τσίπρα η Περιστέρα Μπαζιάνα έχει κάνει μια ομολογουμένως τεράστια αλλαγή στο στιλ της, φυσικά προς το καλύτερο, με το ντύσιμό της, τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της να μην έχουν καμία σχέση με αυτά που είχε υιοθετήσει όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση.

Από το δείπνο κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες με τους τρεις πρωθυπουργούς και τις συζύγους τους.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο με τον Νετανιάχου με μοδάτη ολόσωμη φόρμα (εικόνες)Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο με τον Νετανιάχου με μοδάτη ολόσωμη φόρμα (εικόνες)

Πηγή:iefimerida.gr