Νεκρός παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Τα τελευταία post του 22χρονου στα social media

Νεκρός παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Τα τελευταία post του 22χρονου στα social media

Ο μόλις 22 ετών Αλέξης – ή Άλεξ όπως τον έλεγαν οι φίλοι του – Τσιάλτας, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις χορευτικές του ικανότητες στις οντισιόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου ζούσε μόνος.

Ο Άλεξ που καταγόταν από το Καρπενήσι είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, και ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα ο άτυχος νεαρός, μάλλον, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόνταν, πιθανότατα από παθολογικά αίτια. Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή.

Οι δύο τελευταίες του αναρτήσεις στο Facebook και στο Instagram παίρνουν μετά τον αναπάντεχο θάνατό του, τραγική διάσταση.

Στο Facebook στις 2 Ιανουαρίου ανέβασε μια φωτογραφία με την χορεύτρια που είναι το ζευγάρι του στον χορό, που τόσο αγαπούσε.

Αλέξανδρος Τσιάλτας

Στο προφίλ του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες από τον χρόνο που πέρασε, και σχολίασε γράφοντας τα λόγια από το γνωστό κομμάτι του Στίβι Γουόντερ «I just called to say I love you»…  Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ στιγμών είναι το τελευταίο του post.

instagram.jpg

Ο Άλεξ Τσιάλτας χόρεψε πριν δύο μήνες στο σόου του ΣΚΑΪ – «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»:

Πηγή: ethnos.gr