Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο γάμος του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη περνάει κρίση και ότι το ζευγάρι επρόκειτο να χωρίσει πολύ σύντομα. Ο δημοσιογράφος έβαλε ένα τέλος στις φήμες περί χωρισμού ποζάροντας πιο ευτυχισμένος και ερωτευμένος από ποτέ πλάι στη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια γιορτινή κοινή τους selfie, θέλοντας να ευχηθεί στους followers του για το νέο έτος. «Καλή χρονιά! Υγεία,ευτυχία και χαρά σε όλους!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το ζευγάρι, που έχει παντρευτεί εδώ και 15 χρόνια, δείχνει πραγματικά χαρούμενο, κλείνοντας έτσι τα στόματα όσων τούς ήθελαν να χωρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή χρονιά! Υγεία,ευτυχία και χαρά σε όλους! #happynewyear #2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou) στις


Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι οι δυο τους επέλεξαν να ανεβάσουν μια τελείως αρουτεσάριστη φωτογραφία, δείχνοντας έτσι σε όλους πόσο ακομπλεξάριστοι είναι. Όπως είναι φυσικό, οι followers του δημοσιογράφου σοκαρίστηκαν και ταυτόχρονα ενθουσιάστηκαν με τα καλά νέα για το γάμο του και τα likes ξεπέρασαν τις 5,5 χιλιάδες.

Πηγή: marieclaire.gr