«Βόμβα» στο Γκάζι: Αποχωρεί (και) η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη;

«Βόμβα» στο Γκάζι: Αποχωρεί (και) η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη;

Πονοκέφαλο προκαλούν στον επιχειρηματία – ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Γκάζι» μετά τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την Πάολα να αρνείται να συνεχίσει τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου, η καλλιτέχνις είχε ξεκαθαρίσει πως μόνο ευχαριστημένη δεν ήταν με τη νέα πραγματικότητα, ωστόσο το σχήμα όχι απλά πέτυχε, μα όπως χαρακτηριστικά λένε οι θαμώνες… δεν πέφτει καρφίτσα.

Έτσι, ο επιχειρηματίας είχε σκοπό να «μεταφέρει» το σχήμα στη Θεσσαλονίκη (όπως γίνεται συνήθως με τις επιτυχημένες συνεργασίες στην Αθήνα», η Πάολα, όμως, φέρεται να μην συμφωνεί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», υποστηρίζει πως η Πάολα ξεκαθάρισε τη θέση της και δεν επιθυμεί μετά τη λήξη των προγραμματισμένων και συμφωνηθέντων εμφανίσεων στην Αθήνα, να συνεχίσει με τον Σφακιανάκη και τους Goin’ Through -που αντικατέστησαν τον Παπαδόπουλο- στη συμπρωτεύουσα.

«Βόμβα» στο Γκάζι: Αποχωρεί (και) η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη;

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο τονίζεται πως υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Πάολα ήταν εκείνη που προσφέρθηκε να κόψει μέρος του δικού της προγράμματος, προκειμένου να παραμείνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο σχήμα, κάτι που, όμως, ο Σφακινάκης δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα η συνεργασία να χαλάσει λίγο πριν την πρεμιέρα.

Για να δούμε, θα εγκαταλείψει πράγματι η Πάολα την ομάδα;

Πηγή: dailymedia.gr