Βραδινή έξοδος χωρίς τον Γουίλιαμ- Η Κέιτ με κατακόκκινο μάξι φόρεμα στο πάρτι της μητέρας της (εικόνες)

Βραδινή έξοδος χωρίς τον Γουίλιαμ- Η Κέιτ με κατακόκκινο μάξι φόρεμα στο πάρτι της μητέρας της (εικόνες)

Άφησε τον σύζυγό της να φροντίζει τα τρία τους παιδιά και η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα – φωτιά και πήγε στο πάρτι γενεθλίων για την μητέρα της Κάρολ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα Alexander McQueen αξίας 2.075 λιρών που είχε βάλει ξανά σε ένα πάρτι στο Βερολίνο το 2017. Ολοκλήρωσε το λουκ με κόκκινες γόβες, μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι κόκκινα μακριά σκουλαρίκια.

Η Κέιτ με το ίδιο Alexander McQueen φόρεμα στο Βερολίνο το 2017Η Κέιτ με το ίδιο Alexander McQueen φόρεμα στο Βερολίνο το 2017
Στο πάρτι παραβρέθηκαν επίσης ο αδερφός της, Τζέιμς Μίντλετον με την νέα του σύντροφο, Αλίζ Θεβενέτ, αλλά και η πολύ καλή φίλη της Κέιτ, Σόφι Κάρτερ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ακόμη και τα ίδια σκουλαρίκια στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας τηςΗ δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ακόμη και τα ίδια σκουλαρίκια στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας της

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, από την άλλη, μάλλον έμεινε στο σπίτι με τα τρία τους παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις που θα γίνει ενός τον Απρίλιο.

Πηγή:iefimerida.gr