Αγνώριστος: Έτσι είναι σήμερα ο «Κάτμαν» από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια (Pics)

Αγνώριστος: Έτσι είναι σήμερα ο «Κάτμαν» από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια (Pics)

Ξεκίνησε ως υποψήφιος γαμπρός στο «Χρυσό Κουφέτο» της Αννίτας Πάνια. Ο ιδιαίτερος τρόπος που μιλούσε, η αγαθή του προσωπικότητα και το γκελ που έκανε στους τηλεθεατές τον έκαναν συχνά καλεσμένο των εκπομπών της Αννίτας και άλλων τρας εκπομπών των 90s.

Λίγα χρόνια αργότερα έγινε και συνεργάτης της στις εκπομπές της Παρατράγουδα αλλά κυρίως στα βραδινά της σόου στο Alter. Ο Νίκος Κατέλης με τα τραγούδια του έγινε μέλος μίας ομάδας που σε μια νύχτα απέκτησαν τραγουδιστική καριέρα.

Τα δύο του τραγούδια έγιναν επιτυχίες και συχνά έκανε περάσματα από νυχτερινά μαγαζιά. Λίγο αρκότερα συμμετείχες και ως ηθοποιός στο ανέβασμα σκηνών από κλασικά θεατρικά, στις μεταμεσονύκτιες εκπομπές της Αννίτας.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκος Κατέλης, με το ψευδώνυμο Κάτμαν που του «κόλλησε» η Αννίτα, έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο αργότερα έφυγε και μόνιμα από την Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στο χωριό του στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Όπως θα δούμε από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του, τα μαλλιά του έχουν σχετικά ασπρίσει ενώ παραμένει τροφαντός και χαμογελαστός όπως τότε που μεσουσανούσε στη μεταμεσονύκτια ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.