Μετά από 12 χρόνια, η Αθηνά Ωνάση ξανά στην Ελλάδα – Πότε έρχεται

Μετά από 12 χρόνια, η Αθηνά Ωνάση ξανά στην Ελλάδα – Πότε έρχεται

Μπορεί να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας των προγόνων της, ωστόσο η Ελλάδα είναι η πραγματική της πατρίδα, ενώ και στους Ιππικούς αγώνες τρέχει πάντα με τα χρώματα της χώρας μας.

Η τελευταία φορά που η Αθηνά επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show. Τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον θαύμαζε από την κερκίδα.

Πλέον, η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά, μετά το διαζύγιο, και σύμφωνα με δημοσίευμα του Gala, φέτος, θα έρθει ξανά στην Ελλάδα, με αφορμή τη διοργάνωση Longines Jumping Nations Cupπου έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου.

Μετά από 12 χρόνια, η Αθηνά Ωνάση ξανά στην Ελλάδα - Πότε έρχεται

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο, γεγονός που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι έχουν φροντίσει να σημειώσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στην ατζέντα τους.

Η Αθηνά, απ’ ότι φημολογείται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό event. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο.

Πηγή: thetoc.gr