Η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε περί μαρκίζας. Τότε ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά.

«Είχα σκοπό να μη μιλήσω, αλλά επειδή με προκαλείς με την καλή έννοια… Ήθελα να πω και να στείλω ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή. Αυτό που έκανε ήταν ντροπή του! Μεγάλη ντροπή.

Βγαίνει σε εκπομπές στην τηλεόραση  για το θέμα και δεν αναφέρει πουθενά το όνομά μου. Είναι θλιβερός… Ειδικά το δικό μου (όνομα) γιατί είμαι 68 ετών έχω κάνει 78 παραστάσεις  -αυτά που λέω είναι ντροπή μου- και όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου. Είσαι μικρόψυχος και του το λέω ευθέως.

Όταν ανεβάζει στο Δελφινάριο μία πινακίδα που λέει “Σεφερλής στο Παλλάς το χειμώνα” και είναι μόνος του και δεν σέβεται ούτε τα χρόνια, ούτε την ηλικία μου είναι ντροπή του.

Ούτε τον κατηγορώ ούτε τον βρίζω, ούτε τίποτα… Απλά λέω ότι η συμπεριφορά του είναι θλιβερή!», σημείωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια φρόντισε ένα διευκρινίσει πως δεν κάνει κάποιο παράπονο. «Όταν η δουλειά καταστράφηκε ήταν διαμάχη ανάμεσα στην εταιρεία και αυτόν. Δέκα μήνες κράτησε αυτό το θέμα. Δεν μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει “Γιώργο, για αυτή την ιστορία δεν φέρω καμία ευθύνη είναι της παραγωγής”. Δηλαδή εμένα δεν πήρε τηλέφωνο ποιος; Ο κύριος Σεφερλής; Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου!».

Όλα όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί.