«Είδα τους συναδέλφους. Με πιάσανε τα κλάματα μόλις τους είδα, συγκινήθηκα γιατί τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν μαζί στον ΣΚΑΙ έχουν φύγει και έχουν έρθει εδώ… Εγώ έφυγα γιατί ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Ο απογαλακτισμός μου ήταν κάτι πολύ δύσκολο, όταν πήρα την απόφαση να φύγω μετά από τόσα χρόνια πιέστηκα πάρα πολύ. Πήρα το ρίσκο μου. Δόξα τω Θεώ είμαι σε ένα κανάλι που με έχουν αγκαλιάσει, νιώθω λες και είμαι χρόνια, με έχουν δεχτεί με τον καλύτερο τρόπο» ανέφερε η δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν όταν η Σίσσυ Χρηστίδου την πλησίασε και απευθυνόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, του είπε:

«Δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην πρόταση γάμου, βλέπεις πόσο κυρία είμαι… Θέλω απλά να πω ότι έχεις θέσει πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες και δεν περιμένει μόνο η Ευρυδίκη αλλά όλοι μας». Τότε ο Κωνσταντίνος διευκρίνησε ότι «όλα θα γίνουν με τον καιρό τους», με την Ευρυδίκη να λέει:

«Δεν θέλουμε βιασύνες παιδιά».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη κατάλαβε ότι ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν πολύ σοβαρός και τον ρώτησε τον λόγο, με εκείνον να απαντά ότι «εγώ είμαι κουμπάρος. Κανονίστε να παντρευτείτε και να μην είμαι εκεί».

Πηγή:peoplegreece.com