Αυτό είναι το δώρο που έκανε η Μέγκαν στους καλεσμένους του baby shower

Αυτό είναι το δώρο που έκανε η Μέγκαν στους καλεσμένους του baby shower

Παρά την απόλυτη μυστικότητα, διέρρευσε η … πιο γλυκιά λεπτομέρεια: το δώρο της Μέγκαν στους προσκεκλημένους της. Εκείνη, πάντως, επέλεξε να μην ανοίξει κανένα!

Παρ’ ότι οι λεπτομέρειες του baby shower που έξανε η Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, κρατήθηκαν μακριά από τα media ως … επτασφράγιστο μυστικό, μέσα από τα social media έγινε γνωστή η πιο … γλυκιά λεπτομέρεια η οποία προέρχεται από την ίδια τη Δούκισσα. Πρόκειται για ένα δώρο στους καλεσμένους, ένα τρίο μπισκότων τρία διαφορετικά σχήματα – μια κουδουνίστρα, ένα μωρό και ένα πελαργό.

Ποιος έχει την «ευθύνη»; Ο στενός φίλος και make up artist της Meghan,  Daniel Martin,  μοιράστηκε μια φωτογραφία των γλυκών απολαύσεων στο Instagram.

Η μέλλουσα μητέρα πέρα από τη γλυκιά έκπληξη που προσέφερε στους καλεσμένους, έλαβε επίσης πολλά εντυπωσιακά δώρα. Επέλεξε όμως να μην ανοίξει κανένα από αυτά και να περιμένει να συναντήσει τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι για να τα ανοίξουν μαζί και να απολαύσουν αυτή τη συγκινητική στιγμή σαν ζευγάρι μετά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Such an incredible day celebrating #babylove ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις

Πηγή: thetoc.gr