«Σώθηκα από τις ουσίες με τη βοήθεια της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου»

«Σώθηκα από τις ουσίες με τη βοήθεια της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου»
Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ αποκάλυψε ότι είχε εξάρτηση από ουσίες και τον βοήθησαν να απαλλαγεί από αυτές η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος;

«Με αγκάλιασαν με ανθρωπιά κι αγάπη και μ’ επανέφεραν στη ζωή. Ούτε νοσοκομεία, ούτε κλινικές απεξάρτησης. Φύσηξαν μέσα μου ελπίδα και με σήκωσαν με δύναμη στα πόδια μου» αναφέρει ο Τάσος Καράμπελας στην εφημερίδα espresso. Εκείνη την εποχή ήταν περιζήτητος στυλίστας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό και παγιδεύτηκε στον κόσμο των ουσιών.

«Μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο, όπου έμεινα αρκετούς μήνες με ένα ηχηρό συμβόλαιο αρκετών εκατομμυρίων, έπεσα κατάκοπος στον καναπέ του σπιτιού μου και δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες. Με τη δικαιολογία ότι ήθελα να ξεκουραστώ, βούλιαζα στα ναρκωτικά. Η Άντζελα είχε καταλάβει. Συχνά μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε διακριτικά πότε θα σηκωθώ. Έβρισκα δικαιολογίες, ώσπου μια μέρα με κάλεσε στη Γλυφάδα. “Θα αναλάβεις τον Τόλη Βοσκόπουλο” μου είπε κοφτά. Τότε ήταν ακόμα ζευγάρι».

«Σώθηκα από τις ουσίες με τη βοήθεια της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου»

Τότε είχαν συζητήσει για το εξώφυλλο του δίσκου με τίτλο «Μάτια φεγγάρια». «Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και στις πίστες. Καιρό με τον καιρό ο Τόλης έγινε όχι πατέρας, αλλά φίλος και αδελφός. Οικογένεια. Ήταν πάντα πολύ διακριτικός, όταν δεν ήμουν καλά: “Βλέπω μαύρους κύκλους… Να ξεκουράζεσαι” με συμβούλευε. Δεν ξέρω αν του είχε μιλήσει η Γκερέκου για το πρόβλημα μου, αλλά ποτέ δεν άφησε ούτε υπονοούμενο». Όπως είπε το ζευγάρι του πρότεινε συνεχώς συνεργασίες και τον βοήθησε να ξεφύγει από όλο αυτό.  «Κι έτσι σώθηκα. Τους είμαι ευγνώμων».

Πηγή: altsantiri.gr